Descargar EBOOK Un mon de families autor MARTA GOMEZ MATA gratis online


Descargar EBOOK Un mon de families autor MARTA GOMEZ MATA gratis online Título Del Libro: Un mon de families
El autor del libro: MARTA GOMEZ MATA
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: COMANEGRA
ISBN 13: 9788416033492
Idioma del libro: ES
El tamaño del archivo: 833 Kb

Read full description of the books:Hi ha tantes famílies com éssers humans, però totes tenen una cosa en comú: estimar-se molt i estar-ne segures i felices.

El món és ple de grans famílies que, dia a dia, demostren que viure junts fa que la vida sigui molt menys complicada i més bonica. Cada una té somnis diferents, il·lusions que la converteixen en única i especial. A casa de la família Orquestra, per exemple, s’escolta música a totes hores; en canvi, la família Amazones prefereix sortir en busca d’aventures mentre la família Coet es diverteix amb la seva passió per les últimes tecnologies.

La família Nòmada és especialista en viatjar pel món i canviar de casa, per aquesta raó s’entén molt bé amb la família Babel, que parla un munt d’idiomes i li encanta aprendre. Hi ha famílies més aviat cridaneres, com la família Caravana, i altres que gaudeixen de la tranquil·litat, com la família Zen. Algunes no han tingut un camí fàcil, com és el cas de la família Macedònia, que té dos pares. I no hem d’oblidar la família Infinita, que adopta fills que a vegades vénen de molt lluny...


El autor es MARTA GOMEZ MATA escribió un interesante libro titulado Un mon de families. El libro de la publicó la editorial COMANEGRA, y en este momento por el libro de Un mon de families PDF ISBN (9788416033492) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Un mon de families EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARTA GOMEZ MATA, que te pueden gustar, igual que el libro de Un mon de families EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Un mon de families EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Un mon de families PDF
Descargar en EPUB Un mon de families EPUB
Descargar en DOC Un mon de families DOC
Descargar en TXT Un mon de families TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Un mon de families


Ivan

de mal en peor....

Marcos

El tiempo pasaba volando.

Alba

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Elena

Se ha formado una doble impresión.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Un mon de families autor MARTA GOMEZ MATA gratis online

PDF: un-mon-de-families.pdf Un mon de families PDF
EPUB: un-mon-de-families.epub Un mon de families EPUB
DOC: un-mon-de-families.doc Un mon de families DOC
TXT: un-mon-de-families.txt Un mon de families TXT